Hoe u een eenvoudige iPhone-app maakt en deze naar iTunes verzendt

Het is jouw taak om een ​​geweldige app-ontwikkelaar te worden, daar twijfel ik niet aan. Bezit een probleem om te ontrafelen en een uitstekend idee dat je een app kunt maken die het snel en goed oplost. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat iemand in uw markt het kan toepassen en wil gebruiken. App laten maken Voor jou is het misschien heel logisch in de hele wereld, maar als de pictogrammen en logica van je app de gedachtegang niet kunnen reproduceren in de geest van iemand voor wie je de app hebt gemaakt, gaan ze op zoek als ze in de war raken. van een andere app. Het ergste is dat ze met sommige mensen praten.

Dit lijkt misschien raar en tijdrovend voor jou, maar proberen een iOS-applicatie te maken zonder het proces, het doel en de USP’s van de applicatie te definiëren, is als rond middernacht rondlopen zonder enige reden.

Het probleem is: iemand die je een app schrijft? Wat heb je eigenlijk nodig voordat je aan de slag gaat met app-ontwikkeling? Welnu, dat is waar dit artikel van pas zal komen. Ik geef je 10 individuele behoeftes die iemand nodig heeft om te beginnen met het schrijven van je Apple-app. Zelfs als u nog nooit inhoud voor een mobiel apparaat heeft ontwikkeld, of als softwareontwikkeling nieuw voor u is, moet u zich ervan bewust zijn dat het leren van iPhone-ontwikkeling als een leuke en lonende levenservaring kan worden beschouwd.

Nadat een individu alles heeft bewerkt en gerepareerd, heeft u een ftp-client nodig om het gebied te uploaden en hoogstwaarschijnlijk gebruikt u de ftp van uw host. We gebruiken cyberduck, dat werkt op pc en Mac. Je kunt ook naar fetch en Filezilla kijken, maar ook naar classicFTP.

Het enige programma dat ik voor teamleden gebruik voor afbeeldingen is Adobe’s Photoshop. Aankoop weet het niet, Photoshop kan het einde zijn van alle ontwikkeling van mobiele apps. Elke professionele grafisch ontwerper gebruikt het of zou willen dat hij dat deed. Als dat niet het geval is, vormen ze waarschijnlijk wereldwijd de uitzondering. We gebruiken Photoshop voor elke visuele afdruk of webafbeelding, of zelfs voor sommige dvd-compilaties. Onze berichtinvoegingen, advertenties en suggesties worden gedaan met Photoshop. Ik kom later op de ‘meer dingen’.

Kunt u nu geld uitgeven aan hoe u wilt dat mensen de applicatie downloaden? Het antwoord is heel simpel: gebruikers hoeven alleen maar uw app te downloaden. Deze mensen krijgen er interactie mee en hebben kennis over de functionaliteit ervan. Je hebt misschien weer gedacht: het zou ervoor kunnen zorgen dat mensen via i-tunes met de basis-app kunnen communiceren. Het antwoord ligt op het ‘web’. Mensen kunnen uw app herkennen van verschillende weboplossingen.

Als u bekend bent met een van mijn eerdere marketingartikelen (tirades?), dan weet u meteen dat ik echt geloof dat een organisatie alleen in reclame en marketing mag investeren, zodat iedereen een van de volgende twee dingen kan doen: 1) een lead genereren of 2) verkopen iets!

Mobiele applicaties kunnen de vrijheid geven om dingen snel en gemakkelijk uit te proberen. Onder deze voorwaarden kan het, afhankelijk van de situatie, de moeite waard zijn om aanvragen te krijgen waarvan u eenvoudigweg denkt dat ze u een goed rendement op uw eigen investering, uw geld en tijd zullen opleveren. Als u bijvoorbeeld $ 4 betaalt voor een BlackBerry-app voor een auto-autofinancieringscalculator, kan dit veel opleveren als u op zoek bent naar een auto of een hypotheekcalculator-app van $ 4,00 koopt of als u geïnteresseerd bent in het kopen van uw eigendom.