Hoe u uw eigen bedrijf voor mobiele pendeldiensten start

Om de opstartkosten te verlagen, kunt u, als u al een busje of SUV heeft, uw eigen bedrijf starten door relatief goedkoop uw eigen mobiele pendeldienst te runnen. Een sedan of middelgrote auto is mogelijk beschikbaar, maar compacte auto’s worden niet aanbevolen. Als de benzineprijzen hoog blijven, negeer ze dan natuurlijk. Zorg ervoor dat u uw zijspan aan uw motor koppelt en wees de goedkoopste man in de stad als u alles nodig heeft om uw bedrijf draaiende te houden! Niet echt, maar je snapt het idee.

Voor dit type bedrijf wilt u ervoor zorgen dat alle basissen verzekerd zijn, inclusief passagiersverzekering en lokale vergunningen. Dit is een bedrijf dat goed geld kan verdienen als je ervoor zorgt en het goed opbouwt.

Zodra u zeker weet dat u een auto heeft die veilig is om te gebruiken, is het tijd om aan de slag te gaan. Het hebben van een passagiersbusje is ook geweldig omdat je meer “passagiers” in het busje kunt passen. In de meeste gevallen reizen passagiers veel met veel bagage. Je hebt een shuttle in Kortrijk of SUV nodig die al je bagage kan vervoeren. U kunt uw eigen ophaallocatie op regelmatige basis instellen en u kunt een of meer betalende passagiers ophalen als u een vaste route heeft naar een specifieke bestemming, zoals de luchthaven, Thyme Park, toeristische attracties, enz. De hoe meer passagiers u neemt, hoe meer geld u verdient. Het kost nog steeds dezelfde hoeveelheid benzine en dezelfde rijtijd, dus het is de kunst om meer passagiers naar elke bestemming te krijgen waar je naartoe rijdt.

Veel steden en dorpen hebben “carpool”- of “park and ride”-parkeerplaatsen langs snelwegen en op- en afritten om het forensen gemakkelijk te maken hun auto’s en carpools te parkeren. Dit is een prima plek om een afhaalpunt te organiseren. Er kunnen meerdere ophaalpunten zijn en je kunt je eigen route rijden. Tegen de tijd dat je aankomt waar je heen wilt, zit je busje hopelijk vol met betalende klanten!

Zorg voor een mooie bewegwijzering in uw auto, zodat klanten gemakkelijk contact met u kunnen opnemen. Neem een moderne auto met airconditioning, een dvd-speler en veel opbergruimte. Als u in een hete auto zonder airconditioning reist, houdt niets terugkerende klanten ervan weer gebruik van u te maken. Probeer het beste voertuig te krijgen dat u zich kunt veroorloven. Dat is een teken van uw bedrijf.

Maak flyers en verdeel ze onder verschillende hotels en hotspots in de stad. Als u een niche kunt vinden die momenteel door niemand wordt bediend, kunt u dit een beter bedrijf maken. De meest voorkomende shuttles zijn meestal deur-tot-deur shuttles van en naar de luchthaven. U kunt ook verschillende nieuwe tactieken uitproberen om te zien wat de meeste klanten aantrekt en tegelijkertijd het meeste geld oplevert.

U kunt uw wagenpark later uitbreiden en een dispatcher inhuren of het in eerste instantie zelf doen. Er zijn echt geen grenzen aan wat iemand kan doen als hij er eenmaal zijn zinnen op zet en erachter komt wat zijn klanten nodig hebben. Geef uw klanten wat ze willen en u kunt eigenaar worden van een geweldig, winstgevend bedrijf voor mobiele shuttleservices.